Doradca Klienta /stałe wynagrodzenie od 4 000 - 20 000 zł/mies. brutto
-
Przeczytaj i Aplikuj
Chcesz pracować w największej Firmie w Polsce, która oferuje produkty dla klientów indywidualnych i firmowych ?
Lubisz kontakt z klientem?
Szukasz nowych wyzwań ?
Obecna praca przestałą dawać Ci satysfakcję ?
Chcesz indywidualnie zarządzać swoim czasem pracy ?
Chcesz doskonalić swoje umiejętności, rozwijać kompetencje zawodowe i uczyć się najlepszych praktyk od ludzi mających na koncie mnóstwo sukcesów zawodowych?
Jeżeli na co najmniej trzy pytania odpowiedziałaś/eś TAK, to powinniśmy się spotkać!Poszukujemy osób które:
posiadają min. średnie wykształcenie,
wiedzą jak sprzedawać, negocjować, pozyskiwać klientów lub lubią kontakt z klientem,
chcą zarabiać powyżej 10 tys. miesięcznie,
posiadają Prawo Jazdy kat. B,
nie były karane.
Jeżeli zostaniesz zaproszony na rozmowę gwarantujemy:ciekawą pracę pełną wyzwań,
rozwój kompetencji,
możliwość awansu i rozpoczęcie kariery menadżerskiej,
stabilne warunki zatrudnienia (umowa agencyjna),
wynagrodzenie składające się ze stałej podstawy, prowizji sprzedażowej, premii kwartalnych,
pakiet benefitów.Twoje zadania to:
aktywne poszukiwanie nowych klientów w oparciu o dostępną bazę,
dosprzedaż produktów u aktualnych klientów,
sprzedaż i kontakt z klientem.
Uprzejmie informujemy że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.Prosimy o dopisanie klauzuli
" Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. i ochronie danych osobowych ( tj. Dz.U z nr 133 poz. 883) Jednocześnie oświadczam że zostałem poinformowany o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych , ich poprawiania oraz możliwości wycofania zgody na przetwarzania danych osobowych." -
Witam serdecznie,
W jakiej firmie jest dostępna ta oferta pracy?
Proszę podać adres e-mail abym mógł dołączyć moje CV